Fakta Menarik Tentang Tidur ...

kali ni kita bercerita tentang tidur..sebab yg pertama kerana aku suka sgt tidur..heehe oke selamat membaca... 1. Perkara yang berlaku keti... [Read More]

Mengapa Lelaki Sukar Di fahami..kami bukan timba

Entri ini sesuai untuk pembacaan 12 tahun keatas... mengapa lelaki sukar difahami? perkara ini sering berlegar-legar di benak fikiran.. me... [Read More]

20 Tanda Lelaki Jatuh Cinta

1. Lelaki akan bersungguh-sungguh melakukan sesuatu perkara ntuk kekasihnya dengan rela hati bukan kerana terpaksa atau dipaksa. 2. Lel... [Read More]

8G Pada Lelaki Yang Tidak Disukai Wanita

Gambar sekadar hiasan 1. Garang   ( garang tak bertempat, suka mencarut, suka cari gaduh, cakap kasar, suka marah2 tak bertempat, sil... [Read More]

6 Reasons Why Sweet To Be Single

Tidak berteman? Rasa sunyi? Usah harungi detik bersendirian dengan perspektif pesimistik. Berikut adalah antara alasan mengapa single ROCK... [Read More]

.::: Rahsia Kentut :::.

Rahsia Kentut ~ Just For Fun!   1. Orang TIDAK JUJUR Orang yang kalau kentut lalu menyalahkan orang lain. 2. Orang BINGUNG Orang yang menah... [Read More]

BAGI SESIAPA YANG INGIN MEMPELAJARI TEKNIK BERCIUM

Seni Berciuman dan Gigitan yang Paling Memabukkan     Hubungan seks memiliki sejuta variasi dan fantasi kenikmatan. Bukan hanya sekadar be... [Read More]

Suka-suka Bila hati berbunga-bunga

Boleh tahan title post kali ni kan.. haha dah takde idea nak tulis apa.. tapi rindu nak menulis kat ruangan ni..   bunga-bunga cinta per... [Read More]

Expression of An Orphan

Really tiring day ..   one by one problems come upon .   This is the fate of an orphan like me.   M y heart was pierced sever... [Read More]

stats

Category

Sponsors