my dad jatuh katil

smlm sgt ngeri n nerves cz my dad jatuh katil..mse tu my bro n anak dia tgh tgk tv.. aku g toilet jap-- x samapi seminit pun..trus gedebuk b... [Read More]

Hati Nuraniku

Aku bukan  boneka bukan juga seperti bunga dihalaman yg hanya diguna sebgai hiasan..aku hanyalah insan biasa yg hanya bertemankan ayah yg su... [Read More]

wahh sedapnye makan spaghetti bolognese

hye-- kembali lg hari ni--- wanna share somtin-- huhu--harini test masak spaghetti bolognese-- sedappnyerrrr--seb baik menjadi-- ni kira 2nd... [Read More]

diNneR wiF Aym GriLL MadU

NYUMMMMYYY--- dapnye ayam nie--akhirnye menjadi gak resepi nie--keke lme sgt aku peram haha sampai stgh hari-- sodap hingga menjilat jari... [Read More]

argggggHHHHHHHHHHHH

MENCI MENCI MENCI---xsuke xsuke xsuke---huhu u said u wanna go back--im waiting for u-- i buy some stuff to cook 4 u-- i really2 mean it-- i... [Read More]

Pagi Yang Cerah

selamat pg semua-- hari yg sgt cerah bg memulakan rutin pg nie-- mlm td tido lewat kol 4 pg--huhu pgi ni awal2 da kene bgun nk pegi pasar b... [Read More]

for ur love

-- For Your Love -- I would do anything I would say anything I would try anything For you love I would climb anyw... [Read More]

JIWA MELANKOLIK---'AKU SEDIH!!!!!!!!!!!!'

perasaan sedih kembali meruntun--skrg aku sering menangis-- kenapa dan mengapa biar aku sendiri sje yg tau-- jiwa aku sgt halus--cukup cepa... [Read More]

Erti Sebuah Pengorbanan

aku dah terlalu byk berkorban-- berkorban utk org yg aku sayangi dan jugak berkorban utk keluarga aku sendiri-- kdg2 pernah terlintas difiki... [Read More]

''''''''aduhhh sakit perut la'''''''

aduhhh sakit perut la..salah makn ke pg td..bekfes nasi goreng je.. rse senak perut..mybe lunch lewat kot ke pasal salah mkn ke..x tau la sy... [Read More]

```kueh pau````

selamat pgi... huhu... cedih rase..bgun awal pg td igt nk pekena nasi lemak cik munah..pegi la ngn ija bejalan kaki pgi2 tue..sejuknyeeeee... [Read More]

[Perginya my beloved cat-'''''BOBOI ''bebeh'''''''] 5hb/1/2010

pada jam 10 pg td mse mama tgh mengemas bilik ayh, tidak disangka2 mama akan terjumpa boboi bawah katil ayah..boboi x penah tido kt bilik a... [Read More]

Attend to my fren wedding, nurul huda amri on 31/01/2010

ahad yg lepas, seorang lagi kwn sekelasku mse form 5 melangkah ke gerbang perkahwinan.. ermmm ntah bila pulak turn ak... [Read More]

stats

Category

Sponsors