Cepat-cepat sesiapa yang belum bertunang..rugiiiii...

salam sayang dari saya... sudah agak lama saya tidak update dekat ruangan ini.. cume sibuk dengan urusan seharian..bulan ini jugak agak r... [Read More]

~~Just You n Me ~~

special dedicated to someone~~~>>>  You were sitting at the coffee table where you're reading Kierkegaard Minutes later, yo... [Read More]

^^ :: GELORA JIWA ::^^

loVE this Song ... enjoyy....   Cinta apakah tandanya Jika engkau hanya mempermudah kata saja Hati tak akan berguna Jika sang asmara tid... [Read More]

~~ Selamat Hari Mama ~~

Salam sayang kepada semua pembaca blog saya.. sudah agak lama saya tak update blog..  dalam dua tiga minggu ni agak sibuk dgn hal seharian..... [Read More]

~~~ jom makan nasi lemak ~~~

Selamat pagi cinta.....  ungkapan yg ditujukan istimewa kepada yang tersayang...   disertakan dengan sarapan pagi yang menyelerakan...jeng3.... [Read More]

~~::::::ermm sedapnye::::::: ~~

hai selamat petang......   uolllllsss semua da makan belom? ape? belom? ala jangan la gitu..nanti perut masuk angin susah tau... nape belom ... [Read More]

~~ My New Camera ~~

LUMIX DMC-FH2 PINK ROSE inillah dia camera baru aku..cntik kan kaler pink rose nie.. inilah barang idaman yg aku inginkan.. akhirnya ak... [Read More]

~~ PuTu bAmBoo ~~

~~ Putu Bamboo ~~ arini aku dapat makan kuih putu bambu nie.. mmg sgt sedap.. my mak angkat yg bagi... tenkiu so much  cz belikan putu... [Read More]

stats

Category

Sponsors