happy birthday ME!

rasa diri dah tua huhu.. today im 26 years old .... [Read More]

celoteh aku

salam sayang ... jam da dekat pukul 1.45 pgi.. mata still x dapat lelap... hari ni aku penat seharian keluar,,,survey barang2 hantaran dan ... [Read More]

Selamat Ulang Tahun Sahabat

Selamat malam semua.. hari ni hari ulang tahun sahabat baik Jujue ** panggilan manja dia *Eah @Shira** this entry memang ditujukan istimewa ... [Read More]

Pucuk Ubi punya Daun

hello guys... salam petang Sabtu.. buat apa agaknya tu ye?? tengok Bollywood ea.. jiwang kot?? hehhehh.. Jujue baaru  saja bangun tido dan t... [Read More]

Jering oh Jering

Alkisah jering... sambungan dari cerita  masak lemak vs belimbing buluh   tadi.. ha nak jadikan cerita.. abang sulung Jujue sampai saja keru... [Read More]

Kisah Masak Lemak vs Belimbing Buluh

salam sayang pada pengikut setia belog comelku.. hehe.. sihat semua? hari ni makan menu apa agaknya ya?  hari ini abang sulung Jujue balik ... [Read More]

:: sepi bertandang ::

kesunyian kembali mencengkam diri... terkadang yang indah tu tidak selalunya datang.. terkadang hanya diri seakan tidak mahu mengerti ap... [Read More]

.:: Aku , Dia & Kellies Castle ::.

Pengembaraan bermula.. jom kita jelajah Kellies Castle-  tak disangka2,, my love Jujue buat surprised bawa Jujue datang sini.. asalnya... [Read More]

stats

Category

Sponsors