HappY BirthDay My SaYang ^^,

SELAMAT HARI JADI SELAMAT HARI JADI SELAMAT HARI JADI MY SAYANG SELAMAT HARI JADI ^^, hari ni hari lahir my sayang ak... [Read More]

Wedding Planner ???

hai blogger2 tersayang.... apa khabar semuanya harini... musim2 hujan macamni rasa macam malas je badan kan... badan rasa tak sihat je kada... [Read More]

saya SUKA megi dan biskut kering

minggu ni adalah minggu yang sangat2 la terasa pokai..... sedih tau! sob sob.... menu hari2 maggie SEDAP + bikut kering cap HUP SENG.... tu... [Read More]

TMO My E-Day Album

Selamat malam my luvly fren.... harini im trying to design my own photo album,,, hehe after long time tak design anything with photoshop,co... [Read More]

Babak Cinta - Tengku Adil

LOvE ThiS SoNg VerY MucH Engkaulah cahaya dalam hidup yang penuh kegelapannya Rasa kesakitan dalam dada menghilang pabila kau berada ... [Read More]

MY E-DaY

Salam sayang buat semua para blogger yang sudi singgah belog Jujue... sudah hampir 3bulan Jujue x update belog... my notebook buat hal la.... [Read More]

happy birthday ME!

rasa diri dah tua huhu.. today im 26 years old .... [Read More]

celoteh aku

salam sayang ... jam da dekat pukul 1.45 pgi.. mata still x dapat lelap... hari ni aku penat seharian keluar,,,survey barang2 hantaran dan ... [Read More]

Selamat Ulang Tahun Sahabat

Selamat malam semua.. hari ni hari ulang tahun sahabat baik Jujue ** panggilan manja dia *Eah @Shira** this entry memang ditujukan istimewa ... [Read More]

Pucuk Ubi punya Daun

hello guys... salam petang Sabtu.. buat apa agaknya tu ye?? tengok Bollywood ea.. jiwang kot?? hehhehh.. Jujue baaru  saja bangun tido dan t... [Read More]

Jering oh Jering

Alkisah jering... sambungan dari cerita  masak lemak vs belimbing buluh   tadi.. ha nak jadikan cerita.. abang sulung Jujue sampai saja keru... [Read More]

Kisah Masak Lemak vs Belimbing Buluh

salam sayang pada pengikut setia belog comelku.. hehe.. sihat semua? hari ni makan menu apa agaknya ya?  hari ini abang sulung Jujue balik ... [Read More]

stats

Category

Sponsors