Suka-suka Bila hati berbunga-bunga

Boleh tahan title post kali ni kan.. haha dah takde idea nak tulis apa.. tapi rindu nak menulis kat ruangan ni..  

bunga-bunga cinta periuk kera

kenapa aku rindu? sebab aku takde siapa nak dirindui buat masa sekarang la~ belum ada yang boleh dirindui lagi~` jangan ingat aku memilih oke.. tapi itulah bila aku suka seseorang tu, aku takkan cakap punya..diam simpan je dalam hati..hehe dah tu mcm mane.. 

ermm kekasih gelapku.. hebat kan.. hanya aku yang tahu siapa yg menjadi kekasih gelapku~~ boleh tak, xnak gelap? nak cerah? supaya mana la tau kalau2 cerah masa depan nanti..hehe .. angan2 je la labu... takkan bulan jatuh ke riba..takkan pungguk rindukan bulan, takkan hilang melayu didunia? hahaha apa2 jelah kan.. hai kekasih cerahku... 

how r u? sebelum ni dah berapa orang yg aku suka, tp aku diam je xbgtau sesiapa... ermmm bcz why? aku takut la kecewa..sebab aku tak confident mcm org lain.. yakin mampu dapat menarik perhatian seorang jejaka~~ 

Gambar sekadar hiasan (chubby)

kalau ada pun, aku tak suka la pulak.. aku gempal, rendah, x menarik.. bergaya pun x berapa nk hebat.. kalau aku cakap mcm ni kat org lain, mesti dorang akan cakap"hg cantik la julie, comel la, bla bla bla bla...." 


hakikatnye kalau betoi la aku lagu tu, tentu dah ramai yg nak kat aku.. ini xde pun.. mane2 yg aku suke kebanyakannye muka hensem2.. good looking.. mana la depa nk perasan aku kan.. 

tp satu je lah.. aku mampu menjadi kawan yg baik.. itu  je la aku mampu beri kepada org2 yg aku suka(sebab dorang bukan tau pun aku suka dorang) kalau cakap pun buat malu muka sendiri je kan... 

inilah nasibku.. nak jadi gf org(kene sedar diri dulu la) xde ape nk dibanggakan... hai nasib badan la labu~~ xde kne mengena lgsung dengan SUKA2 BILA HATI BERBUNGA KAN~~ 

haha sekian la~~

stats

Category

Sponsors