Takutnya esok... Jumpa Doktor Gigi

menanti hari esok dengan penuh berdebar-debar..seriously aku takut sebab esok ade appoinment dgn Doc Gigi.. mata aku ni taknak jugak lelap a... [Read More]

Fakta Menarik Tentang Tidur ...

kali ni kita bercerita tentang tidur..sebab yg pertama kerana aku suka sgt tidur..heehe oke selamat membaca... 1. Perkara yang berlaku keti... [Read More]

Mengapa Lelaki Sukar Di fahami..kami bukan timba

Entri ini sesuai untuk pembacaan 12 tahun keatas... mengapa lelaki sukar difahami? perkara ini sering berlegar-legar di benak fikiran.. me... [Read More]

20 Tanda Lelaki Jatuh Cinta

1. Lelaki akan bersungguh-sungguh melakukan sesuatu perkara ntuk kekasihnya dengan rela hati bukan kerana terpaksa atau dipaksa. 2. Lel... [Read More]

8G Pada Lelaki Yang Tidak Disukai Wanita

Gambar sekadar hiasan 1. Garang   ( garang tak bertempat, suka mencarut, suka cari gaduh, cakap kasar, suka marah2 tak bertempat, sil... [Read More]

6 Reasons Why Sweet To Be Single

Tidak berteman? Rasa sunyi? Usah harungi detik bersendirian dengan perspektif pesimistik. Berikut adalah antara alasan mengapa single ROCK... [Read More]

.::: Rahsia Kentut :::.

Rahsia Kentut ~ Just For Fun!   1. Orang TIDAK JUJUR Orang yang kalau kentut lalu menyalahkan orang lain. 2. Orang BINGUNG Orang yang menah... [Read More]

BAGI SESIAPA YANG INGIN MEMPELAJARI TEKNIK BERCIUM

Seni Berciuman dan Gigitan yang Paling Memabukkan     Hubungan seks memiliki sejuta variasi dan fantasi kenikmatan. Bukan hanya sekadar be... [Read More]

Suka-suka Bila hati berbunga-bunga

Boleh tahan title post kali ni kan.. haha dah takde idea nak tulis apa.. tapi rindu nak menulis kat ruangan ni..   bunga-bunga cinta per... [Read More]

Expression of An Orphan

Really tiring day ..   one by one problems come upon .   This is the fate of an orphan like me.   M y heart was pierced sever... [Read More]

My Special B'Day Gift ~~

Hi guys.. its such a long time im not update my blog~~ here i wanna share wif u guys what i had got from my special one~~ hehe not my boyfre... [Read More]

My Besday Celebration~~On 24th July 2011

Just small celebration on my birthday... actually it was my 1st birtday party in my sweet home.. I love the cake it was bought by Puan Nora.... [Read More]

Lambaian Alam

Saat Menyusur Masa, Bumi Berputar Pada Paksinya, Bintang Bertari Lincah Memukau Bulan, Awan Melibas Melambaikan Angin, Mengalunkan Bunyian G... [Read More]

Perang Jiwa

Jiwaku berperang, Antara Kasih dan Rindu, Jiwaku Berperang Lagi, Dimana Cinta Yang Sendu, Jiwa Yang Selalu Bertanya, Apa Itu dan Apa Ini, Si... [Read More]

CountDown tik tok tik tok

4 Hari Lagi  BesDay  saya [Read More]

Oh kome, deghoyan dah berbunge

~~petang semalam, mase on the way nak pergi Sungkai, terdengar lagu ni kat radio dlm kereta... dah lama tak dengar..memang best laa..kebetu... [Read More]

Flying With Love ~~

…….?#########? ….?#############? …?###############? ..?#################?………………?####? ..?##################?……….?#########? ….?########... [Read More]

Transformers: Dark of the Moon --

Someone plz bring me to watch this movie.. im so excited for Transformers...hehe...  Transformers : Dark of The Moon The Autobots lea... [Read More]

~~ my New collections ~~

~~  20 June 2011 ~~ went to Body Shop at SACC Mall Shah Alam ~~  i bought this 3 items :- Japanese Cherry Blossom Perfume  RM 79.00 Ja... [Read More]

"I'm Not Missing You"

"Listen I can't stand being with you anymore, I'm really sorry but this just is not working out" I know you can't s... [Read More]

Cepat-cepat sesiapa yang belum bertunang..rugiiiii...

salam sayang dari saya... sudah agak lama saya tidak update dekat ruangan ini.. cume sibuk dengan urusan seharian..bulan ini jugak agak r... [Read More]

stats

Category

Sponsors