~~ GenDang Gendut Tali Kecapi ~~

 ~~~ kenyang perut senang la hati kan............. hehe so today...aku lunch jauh sangat2... jauh dari rumah aku la kan,,, haha... sebab ... [Read More]

::: i love ::: kopok ikan :::

petang yg sangat muram bagi aku.... xtau la kenapa... sangat la bosan.. lapar pulak tue.. ditambah dengan hujan yang turun berserta kilat...... [Read More]

~~~ Trip to Tapah ~~~

salam sayang kepada semua pembaca setia blog aku nie.. hari ni agak lewat aku update kan blog nie.. penat sgt seharian ke Tapah... jam 10pag... [Read More]

::Aku suka >> Satey & Mee Bandung::

Kuah Kacang, Satey Ayam & Daging, Nasi Impit, Mee Bandung  waaahhh tgkk sape yg makan banyak sangat nie... mesti jiran aku ni... [Read More]

~~~ m0st Wanted ~~~

gud evening uollssss... hahah..happy aku harini kan.. tak tau la nape... hehe.... senyum selalu awek mude kan.. hehe... oke korang mesti ade... [Read More]

<:: oh Pecal ::>

Pecal Sayur Pucuk ubi & Timun Inilah menu aku for lunch siang td... ermm nampak sedap kan... Pecal segera.. sayur pun pucuk ubi n ... [Read More]

~~~ Kumbang VS Bunga ~~~

Apa ertinya cinta...  apa ertinya punya kekasih hati......  apa ertinya semua ini..  sungguh aku tak mengerti.. satu-persatu kumbang peliha... [Read More]

~~ sweet memory wif Dato Najib ~`

phewwww.... sgt penat harini... but it was the best in my life ever... harini dalam jam 12pm , aku ikut rombongan pegi Ipoh naik bas, untuk... [Read More]

~~ DO I care ~~

......aku dah bosan....... ..aku dah bosan.. ....aku dah bosan.... currently my mood :->>> hot hungry need to do :->&g... [Read More]

~~ Pasrah ~~

intro>>>>>> malam begitu sunyi...sesunyi hatiku.. gelap semakin kelam... sekelam malamku.. rindu semakin jauh.. sej... [Read More]

Hati Yang Kau Sakiti

jangan pernah katakan bahwa cintamu hanya untukku kerna kini kau telah membaginya maafkan  bila memang kini harus kutinggalkan dirimu ... [Read More]

<<<<< --Segalanya Milikmu-->>>>>

Kau yang menciptakan cinta Dan Kau jua yang menghampar bahagia Di ribaanMu terhimpun harapan Impian tulus setiap insan Kau yang mengutu... [Read More]

^^^....s@kit tek@k pul@k....^^^

uhukk uhukkkk...  selamat malam uollsss.. uhukkk uhukk hukk....     aku kene jangkitan virus flu la.. huhu x syiokk la...  malam tadi ak... [Read More]

DeMam Labu Labi

adoiii sakit kepala....  kenapakah tetiba aku diserang demam nieh... adekah sebab aku kene hujan ptg td? ataupun aku terlebih minum ais... x... [Read More]

~ Aishah - Melukut Di Tepi Gantang ~

  salam sayang dariku untuk semua..... Alhamdulillah... tika saat ini aku masih diberikan ruang untuk bernafas.... masa yg berlalu terlalu ... [Read More]

~~ AF9 VS Citer kUm KuM yg Serammmm ~~

mlm ni aku layan konsert mggu pertama AF9 ... hehe nk tau sape yg aku suke? mestila Miza ... even dia chubby pun, suare dia mantap. mmg be... [Read More]

~~~ cinta datang lagi ~~~

cinta bertaut lgi di lubuk hatiku.. walaupun aku tepis, namun jiwa aku semakin bergelora,,, ntah kenapa kali ini aku rasakan betul2 terjatu... [Read More]

"" cite pasal makan """

ni la keje aku seharian,,,, mengemas dan masak... itupun ikut mood aku... kadang aku order je nasi bungkus.. ye la kalau  kite tinggal soran... [Read More]

ce citer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

td petang jam 4 lebih aku pegi klinik dr chong kt slim dengan ella ting tong... alahan kat kulit aku makin ketara... terbang duit aku 60 hen... [Read More]

stats

Category

Sponsors