~~ Saya nak cantik !!!!


selamat malam.. mesti time ni ade yang layan cerekarama Maharku Untukmu kan>> mmg layan citer nie... lakonan Adi Putra dgn Nabila Huda.. terbaik la lakonan dorang ni.. 

malam ni kan Jujue nk story pasal rutin harian yg Jujue mesti follow sekarang ni--0>>>> nak cantik punya pasal hehe.. tengok gambar kt bawah ni... what do u think? byk giler kan?? hahaha



~ nak cantik?? beli la semua nie.. hehehe ~



- bawah ni Glutacol--Jujue amik 2x sehari nk kasi solid tone kulit satu body--makin gelap da sgt skrg ni tau.. tggu hasil sebulan dua lagi hehe
~ Glutacol ~


- yang ni Jus perawan -untuk awet muda la konon hehe -- da kurus skit boley smbung minum balik jus ni..
- Habbatus sauda - untuk kesihatan satu badan-tapi xtau la time bila nk sumbat yg ni
- yg kanan sekali tu ACai Berry - Jujue tgh amik skrg ni untuk kurangkan berat badan.. hope dpt result yg baik :)
~ Habbatus Sauda , Jus perawan, Acai Berry ABC ~



 - yang ni sabun kulit rambai-- untuk kulit muka da satu badan.. kdg lupa pakai jugak nie.. huhuhu.. beli kt Mydin je oke.. murah sgt.. rm2.50 je kot lupe dah..
~ Cream Kulit Rambai ~


- lulur badan- beli kat Mydin je ni.. tapi mmg bagus nk hilangkan segala parut2 kat kaki ni kesan gatal2 alahan.. nk tau baik ke tak cube la.. hasilnya mmg memuaskan tau..

~ Cucumber & Papaya Bath Salt ~


- apa2 pun sebelum nk melulur segala bagai-set ni kenalah ada.. memudahkan lagi kerja kite..
~ Set berus mandian ~


-heheh ini Krim mustajab Jujue sapu lepas mandi-kasi aktif skit lemak2 tepu kt pewot nie hehe
- krim ikan Haruan tu Jujue sapu kt kaki - aritu kne alahan gatai2 kulit.. so ade la kesan2 gatal tu.. hasilnye mmg memuaskan tau.. bf i yg cadangkan pakai krim tu...
-losyen vaseline ni baru punye bau coco.. sedapp.. rase mcm nk makan.. for glowing skin.. hehe this time nk sumbat masuk dlm handbag.. so anytime boleh la pakai.. idak la gelap sgt kan!
~ Lotion mustajab, krim haruan, vaseline cocoa glow ~


oke-- tu saje Jujue nk share rutin harian Jujue skrg ni.. nak cantik kena lah rajin kan.. hehe chaiyok2.. hope hasilnya lagi 2 3 bulan amtalah memberansangkan,,!!! tata.. sweet dreammm....

stats

Category

Sponsors